Onmisbare verbindende schakel

Voor aansluiting van uw netwerk op wereldwijde netwerken heeft u een stabiele verbinding nodig. Comixus kiest de communicatieverbinding die bij uw dataverkeer past. Glasvezel, ADSL of analoog? Van ons krijgt u een onderbouwd advies.

Snelheid en stabiliteit in verbindingen

Een dataverbinding is onmisbaar. Geeft die een storing, dan kunt u niet meer werken. Heeft u een betaalsystemen? Dan treft de storing u direct in uw portemonnee.

Kies de juiste verbindingen

Kies daarom de verbinding die past bij uw bedrijf. Glasvezel, ADSL Business, VDSL Business, ISDN 15/20/30 of een analoge lijn? Comixus zet de opties op een rij en adviseert u welke verbinding de beste is. Natuurlijk zorgen we ook voor aansluiting.

Maak verbinding

PIN over IP?

Gebruikt uw bedrijf een PIN-automaat? Ontdek en ervaar dat Comixus veel ervaring heeft met communicatie van betaalsystemen.

MEER WETEN?

Gratis netwerk scan?

Een goed advies begint met een totaalanalyse van uw netwerk. Maak een afspraak voor de gratis Comixus Netwerk Scan.

Gratis netwek scan

Dit is Comixus

Comixus is dé onafhankelijke dienstverlener die uw volledige netwerk integreert tot één snelle en overzichtelijke communicatiestructuur. We brengen telecommunicatie, netwerk, verbindingen en apparatuur onder in één totaalaanpak. Wij denken niet in hardware, kabels, routers, switchen en contracten (hoe belangrijk ook!), wij denken in IP-adressen.

Vragen? Wij bellen u terug!


Fatal error: Class 'FrmFormsController' not found in /home/comixus/public_html/comixus/wp-content/themes/comixus/page.php on line 89