Speciale wensen? Tot uw dienst!

Een totaalnetwerk ontwikkelen is één, het op maat aanpassen, beheren en supporten is ook een service van Comixus. Wij hebben een veelzijdig pakket diensten voor bedrijven die alles uit hun communicatie willen halen.

Veelzijdig dienstenpakket

U kunt het zo gek niet bedenken op het gebied van telecom, netwerken en dataverbindingen, of Comixus heeft er verstand van.

Full service in telecom

Comixus regelt uw telecom- en dataverkeer, biedt servicecontracten en verleent alerte support. We verzorgen ook dataopslag en faxdiensten. Wilt u uw netwerk laten doormeten? Comixus brengt snelheden en knooppunten in kaart. Heeft u betaalsysteme? Comixus staat garant voor een extreem hoge netwerk beschikbaarheid tot bijna 100%. Handig als u werkt met pinnen over IP.

Afspraak?

IP trunking? Slim!

Met mail, browsen, spraak en data over één lijn geordend internet op? Het kan met IP trunking van Comixus.

MEER WETEN?

Gratis netwerk scan?

Een goed advies begint met een totaalanalyse van uw netwerk. Maak een afspraak voor de gratis Comixus Netwerk Scan.

Gratis netwek scan

Dit is Comixus

Comixus is dé onafhankelijke dienstverlener die uw volledige netwerk integreert tot één snelle en overzichtelijke communicatiestructuur. We brengen telecommunicatie, netwerk, verbindingen en apparatuur onder in één totaalaanpak. Wij denken niet in hardware, kabels, routers, switchen en contracten (hoe belangrijk ook!), wij denken in IP-adressen.

Vragen? Wij bellen u terug!


Fatal error: Class 'FrmFormsController' not found in /home/comixus/public_html/comixus/wp-content/themes/comixus/page.php on line 89