Netwerken = samenwerken

Uw netwerk zorgt voor samenwerking, niet alleen tussen medewerkers, maar ook tussen alle denkbare apparatuur in uw bedrijf. Comixus richt netwerken zo in dat het samenwerken snel en zonder obstakels verloopt.

Full service in netwerken

Bekabeling, routers, switchen en een patchkast waar alle communicatie samenkomt. Comixus voegt aan deze hardware een slimme softwaretoepassing toe die uw bekabeling in een driebaans datasnelweg splitst.

Sneller netwerk

Spraak, data en video zitten elkaar niet in de weg. Da betekent: meer snelheid, werkplezier en efficiency in uw bedrijfsprocessen. Comixus is full service: we verzorgen het gehele traject van ontwerp tot oplevering. Bestaande netwerken kunnen wij upgraden en uitbreiden.

Afspraak maken

Servicecontract?

Netwerken moeten blijven werken. Daarom biedt Comixus contracten op maat voor beheer en support.

MEER WETEN?

Gratis netwerk scan?

Een goed advies begint met een totaalanalyse van uw netwerk. Maak een afspraak voor de gratis Comixus Netwerk Scan.

Gratis netwek scan

Dit is Comixus

Comixus is dé onafhankelijke dienstverlener die uw volledige netwerk integreert tot één snelle en overzichtelijke communicatiestructuur. We brengen telecommunicatie, netwerk, verbindingen en apparatuur onder in één totaalaanpak. Wij denken niet in hardware, kabels, routers, switchen en contracten (hoe belangrijk ook!), wij denken in IP-adressen.

Vragen? Wij bellen u terug!


Fatal error: Class 'FrmFormsController' not found in /home/comixus/public_html/comixus/wp-content/themes/comixus/page.php on line 89