Communicatie in één systeem

Uw netwerk is de infrastructuur die alle vormen van communicatie in uw bedrijf verbindt. Zonder vlekkeloos functionerend netwerk heeft uw organisatie eigenlijk geen toekomst. Comixus zorgt voor een stabiel totaalsysteem en denkt daarbij vanuit IP-adressen.

Denken in IP, wat is dat?

Een netwerk is een verzameling IP-adressen en achter ieder adres vindt een proces plaats. Pc’s zijn via IP-adressen met het netwerk verbonden, maar hetzelfde geldt telefoons, centrales, printers, intercom, beveiligingscamera’s, opslagsystemen, subnetwerken… Comixus brengt eerst uw huidige (en te verwachten toekomstige!) IP-structuur in kaart en zorgt voor een datasnelweg waar telefonie en datacommunicatie elkaar niet in de weg zitten. Is dat gerealiseerd, dan kijken we naar de inzet van specifieke telecomsystemen, netwerkapparatuur, bekabeling, verbindingen en diensten. Het resultaat? Een totaalnetwerk van betere kwaliteit met optimale bereikbaarheid… van alle IP-adressen!

MAAK EEN AFSPRAAK!

Gratis IP-Scan?

Mogen we uw netwerk eens in kaart brengen en doormeten? Tien tegen één dat wij snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit kunnen verhogen.

Doen

Gratis netwerk scan?

Een goed advies begint met een totaalanalyse van uw netwerk. Maak een afspraak voor de gratis Comixus Netwerk Scan.

Gratis netwek scan

Dit is Comixus

Comixus is dé onafhankelijke dienstverlener die uw volledige netwerk integreert tot één snelle en overzichtelijke communicatiestructuur. We brengen telecommunicatie, netwerk, verbindingen en apparatuur onder in één totaalaanpak. Wij denken niet in hardware, kabels, routers, switchen en contracten (hoe belangrijk ook!), wij denken in IP-adressen.

Vragen? Wij bellen u terug!


Fatal error: Class 'FrmFormsController' not found in /home/comixus/public_html/comixus/wp-content/themes/comixus/page.php on line 89